Om oss & Kontakt

Leva med NPF – NeuroPsykiatrisktFunktionshinder!
Vi är ett gäng mammor som delar med sig av våra erfarenheter inom autism | asperger | adhd-add osv. Här kommer en liten presentation av oss:

Lena
Vardagstrallen i en bokstavsfamilj är inte riktigt som andras, men fylld av kärlek och starka känslor. Min blogg ” ~Vita vox~” är en vardagsresa i diagnoslandet med ensamma mamma Lena och Junior, min 7-årige son som begåvats med Aspergers syndrom, ADHD och ODD (Trotssyndrom). Varmt välkomna att titta in till oss! /Lena

Nina
Jag heter Nina och är, tillsammans med min man, personlig assistent till vår dotter som är född -94. Hon har autism och medelsvårt begåvningshandikapp. Mer om vårt liv finns att läsa på min blogg ”Livet i stort & smått” Välkomna!

Helena
Jag heter Helena och har en kille på 18 år som begåvast med Högfungerande Autism med ett begåvningshandikapp. Han fick sin diagnos när han var 3 år. Jag är med i Norrbottens Autism och asperger förening. Stargroparna för en lokal förening i Boden. Min blogg heter : Prins Alex

Lotta
Jag heter Lotta, och har blivit välsignad med min lilla virvelvind, Lilla D, som är 6 år och har diagnoserna ADHD, Autismliknande symtom, som kommer omvandlas till AS…. Livet med Lilla D är en berg och dalbana, och om det kan ni läsa i min blogg:
Min älskade lilla virvelvind

Camilla
Jag heter Camilla och har tre barn varav äldsta har diagnosen Autism med ojämn begåvning. Han är 11 år, mycket verbal, fundersam och djup kille. Jag skriver på bloggen Livet med Autism för att ventilera mina känslor och funderingar om hur det är att leva med autism men även lite om vår andra son som föddes -08 med diagnosen dysmeli.

Vill ni kontakta oss så maila på hjartefragornpf@hotmail.se, är det någon specifik person ni vill kontakta så skriv namnet i ämnesraden.

Annonser

23 svar

 1. Er e-post fungerade inte, så jag lägger upp en webbsida om hälsoutveckling och social utveckling för 7 olika typer av ADD/ varav klassisk ADD/ADHD. Är helt anpassade program med både färgkodning, färgschema, visuellt stöd och ljudfiler samt video i tre månader för bara 1080kr exkl moms.
  Lyssna mer på min Presentationsvideo om min erfarenhet och kompetens samt hur jag tidigare har utvecklat och arbetat med barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar.
  Med vänlig hälsning Lina Sjöberg Hälsopedagog inom Hälso och rehabiliteringsvetenskap och specialpedagogik.
  http://www.equaleducation.design

 2. Hej skickar ett hej igen (min blogg försvann 😦 , men jag lyckades rädda den hit till wordpress) Ni får gärna länka mig till er sida också. Jag skriver om mig och min son E (adhd/asberger) jag skriver både om hans diagnoser och om att vara ensamstående en liten dagbok.
  Kram Anne

 3. Tackar för er sida, hämtar mycket information i den och jag har levt med min son snart i 10 år med alla problem. Nu börjar slagen med skolan så nya tag varje år.. Känns som man aldrig kan få ro detta…

  🙂 Har eran sida länkad hos mig

  Hälsningar Anne

 4. Vilken bra sida, jag läser här ofta. Och på era bloggar, kram Mia

 5. HIttade just er sida och inser att jag kommer gå in här ofta. Jag skriver om frågor som rör npf i allmänhet och ADD i synnerhet. Ni får gärna länka mig till er sida också.
  Hälsningar Malene

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: